hotel

За хотела

Разположен в сърцето на най-атрактивния курорт на българското черноморско крайбрежие - Слънчев бряг, четиризвездният All Inclusive хотел "Зорница Резидънс" разполага с 74 двойни стаи, 11 фамилни стаи, 58 едноспални апартамента и 23 двуспални апартамента.

Само няколко крачки Ви делят от чадъра и шезлонга на плажа на комплекса, уникалния фин пясък и прозрачната морска вода, където ползването на чадъри и шезлонги е безплатно за гостите на хотела. Прохладата в горещите летни дни ще откриете не само в морето или в басейните на хотелския комплекс, но и в освежителните напитки, които се предлагат на бара край басейна.

Хотел "Зорница Резидънс" предоставя всички удобства необходими за Вашата семейна почивка. Тук от сутрин до вечер ще сте подложени на кулинарни изкушения, гарнирани с освежителни напитки, грижливо приготвени в основния ресторант или на Снекбара, или поднесени Ви с усмивка на някой от баровете на комплекса.

Много внимание и разнообразни забавления очакват малчуганите в детския клуб, а единият от двата открити басейна разполага и с детска секция с дълбочина 0.60 м. Аниматорският екип ще се погрижи за вашето добро настроение с богата дневна и вечерна анимационна програма.

Отпуснете се и се отдайте на Вашата заслужена и незабравима лятна почивка в перлата на българското Черноморие – хотел "Зорница Резидънс".

Хотелът работи изцяло по системата "All inclusive".

Свържете се с нас